top of page

GOD JUL en bra start på 2020


God Jul till bästa du.

Under hela 2019 har Hälsomottagningen varit under stark tillväxt och det har inte hunnits med alla goda ambitioner som jag hade i början av året. Därför ska en av julklapparna vara bättre kommunikation till dig som följer Hälsomottagningen. Mer tips och trix, praktiska "att tänka på" saker och att jag delar med mig av sånt som kan vara nyttigt att veta.

Jag är ute och föreläser en del och då är det fler som ber mig att fortsätta inspirera och dela med mig av min vardag. Det blir den andra julklappen, mer delning. Till sist funderar jag på vilket som är bäst, Blogg eller nyhetsbrev? Jag tänker att Blogg som ett nyhetsbrev blir en bra kombo så det blir sista julklappen.

Till sist vill jag tacka för all uppmuntran, hejarop och fina ord jag fått under året. Tack.

Så från hela mig till hela dig, njut av ledigheten och fira din jul på ditt vis precis så som du vill och kan, GOD JUL.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page