Analyser & Prover

Hälsomottagningen arbetar ur ett funktionsmedicinskt perspektiv vilket innebär att vi aldrig gissar utan grundar allt arbete på relevanta prover och tester i samtal med dig.

Provtagning med omtanke

Här skiljer vi oss ifrån många andra aktörer eftersom vi tycker att helhet och omtanke även sträcker sig till tester och provtagningar.

Omtanke för att vi alltid tar hänsyn till om du redan har gjort provtagningar eller tester via traditionella vården. Då mailar du dessa till oss. Det finns ju ingen anledning att ta om prover som fortfarande går att använda, inte heller utsätta dig för fler nålstick än nödvändigt.

Innan ny provtagning informerar vi alltid om varför vi gör ett test, hur det går till och vad det kostar. På så sätt sparar vi pengar till dig.

På Hälsomottagningen har vi ett brett utbud av medicinska laboratorieanalyser som används i det detektivarbete som en funktionsmedicinsk utredning ofta innebär.

Vi erbjuder inte vilka tester som helst, utan tester som är noggrant utvalda där alla har genomgått omfattande kvalitetsgranskningar. 

Vi har tillgång till mer än 200 olika tester. Exempel på tester du kan ta hos Hälsomottagningen är:

Mage-tarm, födoämnesallergi, intolleranstester, vitaminer, näringsstatus, hormoner, DNA, toxiner och infektioner m.m. 

 

När du är inskriven klient hos oss så får du alltid våra bästa priser på testet. Vi hjälper dig även att tolka svaren så att du förstår och vet vad du ska göra med din nya kunskap.

 

När det gäller födoämnesallergier så har vi ett mycket bra samarbete med IMUPRO, och US Biotek i USA via Norge.

Här får vi svar på både intoleranser och allergier. 

Funderingar eller frågor? Maila så berättar vi mer.

Kontakt

Vi finns i Stockholm Östermalm
Vi finns i Småland Forsheda
Telefon till oss oavsett stad är:
08-767 75 00

Få mina hälsotips / nyhetsbrev